Skip to Content

Nieuws

Aanmelden weer mogelijk

Gelukkig is de afgelopen tijd de wachtlijst zover afgenomen dat ik weer ruimte heb gekregen voor nieuwe aanmeldingen. Welkom dus met je vraag en zoektocht. Ik kijk graag met je mee wat ik daarin met jou kan ontdekken en ontwikkelen.

De agenda is een grillig ding; ik kan niet beloven dat er direct de mogelijkheid is voor een intake en kennismakingsgesprek, maar op korte termijn gaat het zeker lukken.

Aanmeldingstop

Helaas kan ik op dit moment geen nieuwe aanmeldingen aannemen. De wachtlijst en vooral de wachttijd, loopt te ver op en ik vind het niet prettig dat er dan lang gewacht moet worden op hulp en begeleiding.

Graag kijk ik met je mee of ik je verder kan helpen met een een doorverwijzing in mijn netwerk. Neem daarvoor gerust contact met mij op. Ook voor andere vragen hieromtrent, mag je mij benaderen.

Wanneer er weer ruimte is, zal ik dat via een bericht op mijn site laten weten.

Verhoging tarief van een consult

Per 1 maart 2022 verhoog ik het tarief van een consult naar 85 euro.

Dit is onder andere vanwege de huidige inflatie en de verhoogde (praktijk-)kosten.

Mochten er vragen over zijn, dan hoor ik die graag.

Mogelijkheden en maatregelen na de Coronapersconferentie van 18 dec jl.

De praktijk mag open blijven tijdens de huidige lockdown!

Zowel Haptotherapie als PMT mogen aangeboden worden; de reeds geplande afspraken kunnen dus doorgaan.

Wel gelden de algemeen bekende maatregelen van het RIVM en heb ik binnen mijn werkzaamheden ook extra maatregelen genomen. Het advies blijft om bij klachten de afspraak te verzetten, zo kort mogelijk in de wachtruimte te zijn, een mondkapje te dragen en de handen te ontsmetten. Dit kan zowel bij de ingang van het pand als ook in mijn ruimte.

Ik zorg voor voldoende ventilatie en extra hygi├źneregels in mijn ruimte. Tijdens het gesprek mag het mondkapje af. Wanneer er gewerkt wordt binnen de 1,5 meter, zal er een mondkapje gedragen moeten worden.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op!